Anderen over ons

Wij zouden het fijn vinden als jullie hier een reactie achter laten

78 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De uitvaart van mijn geliefde echtgenoot, vader en opa is verzorgd door Beijer Uitvaartzorg. Ellie was de uitvaartbegeleider en heeft ons vanaf de kennismaking t/m de begrafenis uitstekend begeleid. Het was een omvangrijke uitvaart, die door Ellie professioneel en daarbij ook heel persoonlijk is uitgevoerd. Zij voelde goed aan hoe wij als familie een waardig afscheid wilden en heeft dat tot in de puntjes geregeld, samen met haar team, waarvoor alle lof. Wij zijn Ellie en haar team heel dankbaar dat zij zich zo enorm wilden inzetten om een bijdrage te leveren aan dit indrukwekkende afscheid!

Wij kunnen niet genoeg woorden vinden om onze dankbaarheid uit te drukken voor jullie ongelooflijke zorg en liefde tijdens het afscheid van onze dierbare moeder/vrouw/dochter. Het was zo troostend te weten dat mama bij jullie in goede handen was en dat ze werd omringd door jullie warmte en zorgzaamheid. Het voelde echt als thuis.
Onze dank gaat uit naar Jaap voor de begeleiding en Simone voor haar prachtige woorden tijdens de uitvaart, alsook naar het hele team voor jullie steun. We koesteren de mooie herinneringen die we aan deze moeilijke tijd hebben overgehouden dankzij jullie waardevolle bijdrage. Bedankt dat jullie als team weten wat een familie nodig heeft! ♥️ liefs familie Wolters

Lieve mensen van het team Simone Beijer, namens mijzelf en de kinderen waren wij onder de indruk van de liefdevolle benadering, voor ons als familie alsook voor mijn overleden vrouw Agaath, wat een liefde hebben Jaap, Yasmine en Henk ons gegeven. Ook onze familie en mensen van Evangelische gemeente de Schuilplaats waren onder de indruk, wat een getuigenis voor Simone Beijer uitvaartzorg.

Heel veel dank aan Elly en Yasmine voor de geweldige hulp en uitvoering van de crematie van Elly lucassen van der Heiden
wat een gedrevenheid en passie

Dankjewel Simone voor de liefdevolle manier waarop je ons hebt bijgestaan na het overlijden van mijn schoonmoeder. Vooral ook voor de respectvolle wijze waarop je mijn dementerende schoonvader steeds hebt betrokken bij alles rondom de uitvaart. Hoe mooi was het dat ik in mijn hoofd had hoe mijn schoonmoeder het wilde en jij aan 1 woord genoeg had en het bijna al geregeld had. En zo fijn dat mijn schoonmoeder opgebaard was bij jullie hoe mooi was ze en zo fijn dat we in de geborgen en huislijke omgeving afscheid hebben kunnen nemen. Maar het belangrijkste is dat jij weet en voelt wat iemand nodig. ❤️

13-01-2024 overleed mijn dochter Emily West en zus van Lisa op 27 jarige leeftijd. Het is ongelofelijk hoe dit team ons hebben begeleid. Emily wist precies hoe ze haar uitvaart wilde hebben en dit is ontzettend goed verlopen al had Emily zelf grotendeels de regie. Wij zijn dit team zo ongelofelijk dankbaar voor de warmte , steun en al het andere.
TEAM: ONTZETTEND BEDANKT. een dikke pluim.
Veel liefs Lisa West en Joke Posno

Lieve Joke en Lisa , heel veel sterkte met het verlies van Emily.
Ik wens heel veel kracht voor jullie in deze zeer moeilijke tijd.
Angelique

In juni vorig jaar is Lineke Veenstra, mijn lief en onze lieve moeder en oma overleden. Na een zware periode van ziekte. Ik kom nu pas toe aan een reactie op deze plaats. Inmiddels is rond haar overlijden alles afgewikkeld. Wij kijken nog altijd terug op een geweldige begeleiding die het team van Beijer onder leiding van Jaap Goedegebuur bij de begrafenis heeft geboden. In alle opzichten passend bij wat wij nodig hadden. Vooral deskundigheid en rust. Steeds invoelend wat nodig en mogelijk was. En dat nog heel in het bijzonder voor onze kleinkinderen. De aandacht voor kinderen is echt geweldig, met mede daardoor blijvende mooie herinnering aan dit moeilijke afscheid. Dank jullie wel!

Eind november heeft het team van Beijer Uitvaartzorg ons bijgestaan toen wij afscheid moesten nemen van onze lieve vrouw, moeder, trotse oma en zus. In het begin kwamen er vele vragen op ons af, wat fijn is het dan om goede begeleiding te krijgen. Wij hebben de periode in het uitvaarthuis als erg prettig en huiselijk ervaren. Er was altijd tijd voor een praatje door en met iedereen, de adviezen die we mochten krijgen en vooral de liefdevolle armen om ons heen. Nogmaals een dankjewel aan jullie allemaal!

Onze vitale en behulpzame man, (schoon)vader en opa Maarten Sloothaak overleed zeer plotseling 
op zaterdagmiddag 27 mei 2023 op 70-jarige leeftijd.

Uitvaartleidster Ellie en haar team waren vanaf het eerste telefoontje zeer betrokken en meelevend 
en hebben ons met respect en kundigheid begeleid in de heftige en bewogen periode van afscheid 
nemen.

Het contact was warm, liefdevol en persoonlijk wat maakte dat wij ons als familie gezien en gehoord 
voelden en op die manier veel steun en zorg hebben ervaren.

Ondanks ons verdriet kijken wij terug op een mooie herinnering.

Mooie mensen: heel veel dank!

Sloothaak.png

Op 12 juli 2023 overleed plotseling mijn vitale echtgenoot aan een hartstilstand. In totale ontreddering en ongeloof moet je gelijk een uitvaartonderneming bellen. Ik kom oorspronkelijk uit Renswoude en kende de persoonlijke manier van Simone Beijer uitvaartzorg maar wij wonen in Nijkerk. Toen ik belde of ze ons wilde bijstaan in de uitvaart van mijn echtgenoot was dat direct geen enkel probleem. We zijn direct professioneel maar heel liefdevol geholpen in de situatie waar we zo plotseling mee geconfronteerd werden. Al onze wensen werden gehoord en soms nog mooier uitgevoerd dan we voor ogen hadden. Alle zorgen werden van mij afgenomen, dank jullie wel jullie waren meer dan familie voor mij.

Op 18 mei 2023 overleed mijn lieve vrouw Willemien na een lange periode van ziekte. Toen het moment van overlijden kwam, hebben mijn drie dochters en ik een beroep gedaan op Simone Beijer uitvaartzorg. We zijn in de moeilijke tijd na haar overlijden op een heel kundige en vooral warme wijze begeleid door één van haar teams met Ellie van Plaggenhoef als uitvaartleidster. Dit team van vier dames heeft ons in de week na het overlijden, waarin Willemien nog thuis was, op een heel liefdevolle wijze begeleid en gesteund. Zij hebben een onvergetelijke afscheidsplechtigheid voor ons georganiseerd in de vrije natuur, zoals bij haar paste en zij dat mooi zou hebben gevonden. Heel, heel veel dank!

Wij hebben als familie voor Simone Beijer uitvaartzorg gekozen, bij het overlijden van onze moeder. De keuze kleek een zeer goede keuze te zijn. De warmte en persoonlijke benadering van o.a. Henriette, Leontine en Jaap heeft ons heel goed gedaan. Er was vanaf het eerste contact een klik en alles werd rustig en duidelijk besproken. Wij kunnen, ook namens onze vader niets anders dan lof uitspreken naar dit geweldige team. Nogmaals veel dank voor alles, en zullen jullie zeker aanbevelen.

Afgelopen 1 oktober is ons lieve zoontje overleden. In de week na zijn overlijden tot de afscheidsdienst hebben wij ontzettend veel hulp gehad van Leontien. Haar warme hulp en aanwezigheid heeft ons door deze week heen geholpen. Elke dag, hielp zij ons, om weer een stapje dichter bij het afscheid te zetten. Zij was er niet alleen voor ons, maar ook voor ons dochtertje. Zij vertelde met de juiste woorden wat er gebeurde. Zij gaf ons handvaten, die wij konden gebruiken om ons dochtertje er bij te betrekken. Zonder Leontien, hadden wij nooit zo’n perfect afscheid kunnen regelen voor ons zoontje.

Vanuit de grond van ons hart, dankjewel!

Gisteren het afscheid van Marjan mogen bijwonen en met bewondering heb ik geluisterd en gezien hoe Ilse Beijer het woord nam tijdens de dienst.
Wat deed je dit mooi, puur en oprecht met warme betrokkenheid naar Marjan en haar dierbaren. Knap hoe je op jonge leeftijd jouw vak al zo goed verstaat. Dankjewel hiervoor. Ik hoop dat het nog heel lang duurt maar bij mijn afscheid zou ik jou ook graag aanwezig willen hebben. Al is het maar omdat je net als ik verpleegkundige bent ;-)
Warme groet, Monique

Als je een moeder moet loslaten en dat loslaten zoveel pijn doet, verdriet geeft, hoe mooi is dan het wonder van Zijn liefde. Liefde die zo troostend werkt, steun geeft, kracht geeft. Dat Simone en Jaap en hun medewerkers deze liefde kennen, voelen en als een prachtig instrument gebruikt worden om juist door alle tranen heen ook het licht te zien. Als God engelen op aarde heeft, dan heb ik er een aantal ontmoet rondom het overlijden van mijn moeder. Heel dankbaar dat zij op mijn en op ons pad mochten komen.

Dank jullie wel.

Lieve Simone, Simone en Jaap

Wat hebben jullie ons goed begeleid bij het overlijden en de uitvaart van ons stilgeboren dochtertje Milou.
Met alles hebben jullie met ons meegedacht waardoor Milou een prachtig, waardig en respectvol afscheid heeft gekregen. Met mooie woorden, prachtige muziek en met heel veel bellen die werden geblazen was dit nog mooier dan dat wij van tevoren hadden kunnen bedenken.
Ook hebben jullie ons super goed geholpen hoe we met onze dochter van 3 om moeten gaan met het verlies van haar zusje. Dit heeft enorm geholpen.
Ontzettend bedankt hiervoor.

Liefs Dennis, Lisette en Nikkie

Wij hebben met Simone ruim voor het overlijden van mijn man Ron al kennis gemaakt.
Waar wij door meerdere gesprekken een heel mooi afscheid(brief) hebben kunnen realiseren ,
Vooral het begeleiden van de kleinkinderen vond hij erg belangrijk.
Buiten het begeleiden werd er ook goed geluisterd hoe wij het wilde hebben. door dit samenspel hebben wij er iets heel moois en persoonlijks van kunnen maken. Waar ik het hele team dankbaar voor ben.
Groetjes Miranda van Dijk uit Harskamp

Foutje! Overlijden!

Ha Simone en team!
Natuurlijk doe ik dat!
Jij bent een fantastische uitvaartverzorgster!
Wij zijn zeer blij dat jij ons begeleid hebt.
Jij kan alles zo goed verwoorden!
Ik draag je op aan ieder die te maken heeft met een overleiden!
Het gaat je/jullie goed.
Ook in Harskamp!
Liefs Annette van Harn-Vonk

Lieve Simone en team

Samen met mijn kinderen wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor jullie steun, betrokkenheid en warmte met het overlijden van mijn allerliefste.
Dankzij jullie kunnen we terugkijken op een waardevol persoonlijk afscheid.
We hadden het ons niet beter kunnen wensen.
Jullie zijn lieverds met harten van goud.

Liefs Francis, Simone en Bas

Lieve Simone, Jaap en de rest van het team,

In augustus en november hebben jullie het afscheid van mijn vader en moeder begeleid. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de persoonlijke aandacht, de zorgvuldige begeleiding en steun in deze periode. Door jullie warmte en begrip is het een afscheid geworden waar ik, ondanks het verdriet, met een goed gevoel aan terug denk.

Hartelijke groet,
Antoinette Kooistra

Hoi Simone en team,

Wij hebben in november onze (schoon-)vader, opa en overopa moeten begraven. Dit is allemaal heel goed gegaan. We zijn blij met jullie begeleiding in dit alles (en zeker van Jaap, de uitvaartverzorger die ons heeft begeleid). Het was allemaal heel persoonlijk en voelde goed. Ook het persoonlijke deel wat jijzelf deed met de achterkleinkinderen was heel mooi. We kijken er (ondanks het verdriet) met hele goede herinneringen op terug.

Beste Simone en team,

We zagen je steeds voorbij komen in krantjes en dat sprak ons aan. We besloten om jou te benaderen als de tijd daar zou zijn. Mijn man en mijn vader overleed op 20 mei 2021. De uitvaart werd inderdaad door jullie geregeld. Dit tot volle tevredenheid. Ondanks het

verdriet hebben wij er fijne herinneringen aan over gehouden. Niets was jullie te veel, alles mocht, alles kon. Nogmaals heel erg bedankt voor de goede begeleiding in de voor ons zo moeilijke periode. Wij zullen het zeker verder vertellen. wij wensen jullie een heel mooi 2022.Met vriendelijke groet
Door van Koerten van Essen en Nico van Koerten.

Beste Simone en Team.
Wij hebben de begeleiding van onze moeder schoon moeder na haar overlijden mogen ervaren als warm en professioneel,
Lieve groet fam,Lit

Beste Simone en Team,

Onze lieve moeder en oma is in maart overleden en lag bij jullie op de Boskamer. Ondanks al het verdriet dat we hadden, kijken wij terug op een mooi afscheid, dit mede door jullie, wat een warmte, steun en betrokkenheid. Heel fijn dat we jullie hebben leren kennen. !
Liefs van Sonja

Lieve simone,

Wij hebben afgelopen jaar in februari mijn oma moeten begraven, wat was dit moeilijk en pijnlijk. jullie hebben mij aan de hand mee genomen door alle moeilijke beslissingen heen. Waar ik door de bomen het bos af en toe niet meer zag, zorgde jullie voor een trappetje zodat ik over mijn eigen angsten en emoties heen kon kijken. Niets was te gek, alles kon geregeld worden. Uit eindelijk een uitvaart gehad waar mijn oma echt trots op was geweest. Wat ben ik jullie tot op de dag van vandaag toe dankbaar. Wat ben ik blij dat ik jullie heb ontmoet en van jullie heb mogen leren, want geloof me de lessen die ik in die week geleerd heb zal ik mijn leven met mij mee dragen.

Veel liefs Bettie van Hees (de Roos)

Beste Simone en team,
In oktober hebben we onze moeder en (overgroot)oma moeten begraven in Coronatijd. Hoe bizar is dat en hoe moeilijk om met zoveel beperkingen toch een afscheid te kunnen organiseren waar je een goed gevoel aan overhoudt.
Dat goede gevoel heb jij weten te brengen aan ons met al je inzet, meedenken, steun en betrokkenheid. Hierdoor konden wij stap voor stap meer afscheid nemen van onze moeder en hadden we de tijd om ons verdriet de ruimte te geven in plaats van dat we ons hoefden druk te maken over allerlei organisatorische zaken.
Hiervoor zijn we je dankbaar.
Een hartelijke groet namens ons allemaal.
Familie Blaauwendraat

Lieve Simone, ome jan en al jou lieve collega’s, super bedankt voor al het mooie en liefdevolle wat we hebben mogen ervaren en voelen, rondom het overlijden van onze lieve man, vader, opa en overgrootvader. We kijken mede dankzij jullie terug op een super mooi en liefdevol afscheid. we hadden het ons niet mooier kunnen bedenken. jij bent echt een vrouw met een hart van goud! Nogmaals bedankt voor alle liefde, troost, en zorg. heel veel liefs Fam.Jetten.

Lief team van Simone Beijer uitvaartzorg,

Op 8 september hebben we afscheid moeten nemen van onze moeder, schoonmoeder, oma , en overgrootmoeder. Voor ons was de keus niet zo heel moeilijk, Simone uitvaartzorg heeft 11 maanden geleden ook de uitvaart van onze vader begeleid, en op wat voor een manier. Wat een geweldige steun zijn jullie voor ons geweest, toen maar ook nu weer. Geweldig zoals jullie weten wat mensen nodig hebben die verdriet hebben. Wij willen jullie hartelijk danken voor de zorg en de troost die we hebben ontvangen.

Lieve groet,

Marijke en Adri ,Wim en Monique,
Nel en Paul ,Marjan en Chris

Lieve Simone

het is verkeerd om een “zakenrelatie” aan te spreken met lieve, maar hoe jij, je collega’s en je vader met ons zijn omgegaan bij het regelen van de uitvaart van onze schoonzoon André, vinden wij dit zeker op zijn plaats. Alle gesprekken ongeacht met Simone 1, 2 of met Henriette waren soms zakelijk, maar altijd lief en vanuit jullie hart gesproken. Over de uitvaart kunnen wij alleen maar lovende woorden vinden, en weer lief gesproken en met een gevoel voor detail, waarbij je geen moment moest zoeken naar de juiste woorden. Wij weten nu waarom Nicole en André met elkaar hebben afgesproken, als ik kom te overlijden moet Simone Beijer alles regelen.

Lieve Simone, dit bedankje is te kort, te weinig onderbouwt, maar weet dat wij het team Simone Beijer nooit zullen vergeten.
met een lieve groet

Regina en Cees van Benthem

Lieve Simone van de Berg
Wat een kanjer ben jij. Wat heb jij ons gesteund uit handen genomen en begeleid. Door jou inbreng hebben wij een fijne waardevolle uitvaart beleefd van mijn moeder. Je was er echt voor ons. Wat ik al zei als ik aan een uitvaart ondernemer dacht werd ik al tijd een beetje bang. Drie delig zwart en ernstige gezichten. Jij bent een boegbeeld voor jullie branche. Lieve Simone dank je wel. Familie van Maurik

Lieve Simone en team,

Geheel onverwachts hebben wij op 1 januari 2020 afscheid moeten nemen van onze man en vader Gerrit.
Vanaf het moment dat wij jou belde stonden jij en je team voor ons klaar.
Jullie zijn professioneel en meelevend. Hierdoor voelde wij ons direct op ons gemak bij jullie in deze moeilijke en emotionele tijd. En zeker niet onbelangrijk is jullie gepaste humor op zijn tijd.
Bij het bespreken van de uitvaart dacht je met ons mee, kwam je met suggesties en lette je op de kleine details om de uitvaart, samen met ons, tot in details goed voor te bereiden.
Op een persoonlijke en warme manier hebben jullie de uitvaart verzorgt.
Een mooiere uitvaart konden wij ons niet wensen.
Nog dagelijks horen wij van familie, vrienden en kennissen hoe mooi ze de uitvaart vonden.

Wij willen jullie nogmaals hartelijk danken voor de goede zorg.

Lieve groetjes,
Corry, Martijn en Melissa Ederveen

Lieve Simone en medewerksters,

Het is nu 9 maanden geleden dat onze moeder is overleden. We wisten dat het ging gebeuren en hadden samen met jou al het e.e.a. geregeld.
Op 16 juli ‘s nachts overleed onze moeder.
Het was vlak voor jouw vakantie, maar ondanks de drukte hebben jij en je team het keurig geregeld.
De muziek en de bloemen waren prachtig, echt zoals onze moeder dat wilde.
Ook de nazorg was heel lief, een kaartje en een ook met kerst een lichtje.
Het gaf ons zeker troost.
Bijna een jaar later, maar alsnog bedankt voor alles.

Lieve Simone Beijer en Simone van den Berg,

Op 21 Juli 2018 hebben wij geheel onverwachts afscheid moeten nemen van onze Martijn. We hebben direct gebeld en jullie stonden vanaf minuut 1 voor ons klaar. Het was een beetje een drukke periode i.v.m. vakanties, maar dit hebben jullie keurig opgelost en hier hebben wij geen hinder van ondervonden. We zijn jullie heel erg dankbaar voor jullie inzet en steun. Jullie zijn enorm professioneel, erg betrokken en ontzettend lieve mensen. Dankzij jullie hebben wij Martijn het afscheid kunnen geven wat hij verdiende. Wij zijn jullie hier nog dagelijks dankbaar voor.

Nogmaals dank namens ons allemaal.

Liefs,

Lieve Simone,
Op 21 december 2017 moesten wij geheel onverwacht afscheid nemen van onze Netty. 1 telefoontje naar jou en binnen no time stond je op de stoep met alles wat nodig was om de uitvaart te regelen. En dat was zo vlak voor Kerst nog een hele uitdaging. Gelukkig waren de lijnen kort, konden we je dag en nacht appen of bellen en heb je ons vakkundig, warm en liefdevol begeleid en ontzorgd. De uitvaart was helemaal in stijl van de bijzondere persoon die onze moeder, vrouw en oma was.
Nu, alweer 8 maanden verder, zijn we nog altijd dankbaar voor je enorme inzet en steun (dit geldt uiteraard ook voor de rest van je team).

Simone en haar team zijn professioneel, betrokken en erg prettig om erbij te hebben op zulke moeilijke en belanrijke momenten. Wij hadden ons geen mooiere uitvaart voor onze vader kunnen wensen. Van harte aan te bevelen. Femke de Boer

Beste Simone,

Via een collega zijn we bij jullie terecht gekomen.
Vanaf het eerste gesprek, toen mijn mijn moeder nog leefde, voelde alles al vertrouwd en warm aan.
Ook als we vragen hadden en bepaalde zaken nog niet duidelijk waren konden we altijd een belletje plegen of een mail versturen.
Op 21 maart, na vele behandelingen in het ziekenhuis, was het de dag dat de heer mijn moeder tot zich nam.
Velen onder ons waren geschrokken en waren met van alles en nog wat bezig.
Maar op jou en jouw team konden wij bouwen! Op de dagen voor de uitvaart en tijden de uitvaart waren er veel kleine kinderen aanwezig. Ook aan de kindjes werd er op een hele fijne speelse manier verteld, hoe zij op hun manier afscheid konden nemen van hun oma!
Omdat mijn moeder en ik allebei Christen zijn, vonden wij het heel erg fijn dat we daarover heel open konden zijn en dat dankzij jou de uitvaart ook op ”die” manier is verlopen!
Het was mede door jullie een hele speciale dag om nooit meer te vergeten!

Mogen jij en jouw team dit nog heel lang doen en velen mensen een mooie laatste herinnering meegeven!

Mijn familie en ik, zijn jou en jouw team heel erg dankbaar en zijn blij dat jullie mijn moeders uitvaart hebben verzorgd!

Misschien ontmoeten wij elkaar nog eens!;)

Gods zegen! <3

Beste Simone,

Nogmaals hartelijk dank voor de persoonlijke en warme manier waarop jij en je collega’s de uitvaart van onze moeder hebben geregeld. Afstand nemen waar nodig en nabij zijn waar nodig weet je goed in te schatten. Ook de fijne gesprekken rondom de uitvaart en de nazorg hebben wij bijzonder gewaardeerd.

Lieve Simone,
Alles vanaf de eerste dag tot en met de uitvaart was perfect geregeld, evenals de nazorg.
Jij was er “gewoon” voor ons met zoveel aandacht, warmte en liefde in deze voor ons zo moeilijke periode.
Dit is nu wat je moet verstaan onder “uitvaartverzorging”.
Namens de gehele familie ontzettend veel dank aan jou en jouw team.

Lieve Simone,
Na het plotseling overlijden van onze zoon, hebben jij en je team ons een enorm warme, goede begeleiding gegeven. Het heeft ons enorm gesteund in deze moeilijke periode. Groot respect voor jou en je team.

Lieve Simone,

Al jaren geleden wist ik dat als ik of mijn man zou komen te overlijden dat ik heel graag de uitvaart door jou wilde laten verzorgen. Helaas is op 19 juni mijn man Jan overleden. Vanaf het 1e moment dat ik je belde heb je mij en mijn kinderen op een hele fijne wijze beggeleid. Wat een mooi afscheid. Dit werk is echt je roeping !!!! Veel liefs van ons

Lieve Simone,

Vroeg in de ochtend van 6 juli j.l. moesten wij een keus maken wie de begrafenis zou gaan regelen van onze allerliefste pa en opa. Wat ben ik ontzettend blij dat de keus op jou viel! Je hebt de gave om mensen op hun gemak te stellen, op een verdrietig moment in het leven. Zoals je mijn jongste zoon van zeven overal bij betrok, en je geweldig mooi en duidelijk beschreven boekje over overlijden.
Ik heb groot respect voor je hoe je met alles omgegaan bent, en zeker ook met op zijn tijd je gepaste humor. Simone bedankt dat ik je heb mogen leren kennen, en bedankt dat jij het laatste stukje van onze zeer geliefde vader hebt begeleid!

Wij zijn als familie enorm onder de indruk van Simone en haar team en de wijze waarop zij ons hebben begeleid in het afscheid nemen van onze vader. Persoonlijk, integer en professioneel. Ik wist niet dat het zo belangrijk was om goede begeleiding te hebben in zo’n fase. Wij kunnen haar van harte aanbevelen.

Lieve Simone
Wat zijn we blij geweest met jou steun tijdens het plotselinge overlijden van onze vader op 6 juli. Geen vraag was te gek en je boek voor de kinderen super mooi geschreven door je, wat was mijn neefje daar blij mee.
De linten waar je over vertelde en hoe speciaal dat voor ons was. Een hele mooie en waardevolle herinnering.
Het beschilderen van de kist en dat jij het dan hebt over kusjes op de kist met lippenstift zo mooi en iets waar jezelf niet op zou komen.
Het respect met het omgaan van onze vader die je niet kende maar waar je door onze verhalen wel een goed beeld van hebt gekregen.
De nazorg die je geeft. Super bedankt ik wens je heel veel kracht en liefde toe in je werk en dat je het nog heel lang zult mogen en kunnen doen. 💋

Toen onze moeder plotseling overleed stond ons hoofd niet naar alles regelen. Maar een telefoontje naar jou en jij stond met je team gelijk klaar voor ons. De uitvaart en alles daar omheen heb je perfect geregeld. Maar ook jou persoonlijke aandacht en je luisterend oor hebben ons erg geholpen.
Daarvoor willen we jou en je team bedanken.

Lieve Simone
Het is nu 3,5 maand geleden dat wij afscheid hebben genomen van mijn papa
Wij zijn trots dat jij de uitvaart hebt geregeld ,niets was te gek
Het was een prachtige dienst !!!
Het was heel speciaal .
Wat kan jij mooi spreken zo n warm persoon die zoveel liefde uitstraalt en er voor ons was in deze moeilijke periode van ons leven
Onze kinderen mochten je alles vragen en je nam de tijd voor iedereen en dacht met ons mee
Ik kan niet anders dan zeggen dan dat je een geweldige vrouw bent
En weet zeker dat papa Evert enorm trots zou zijn
Hij zou geen ander hebben gewild dan dat jij het had gedaan
Wij zijn enorm trots op hoe het allemaal geregeld is 💋 bedankt daarvoor xxxx soraya leen en de kinderen

Het is nu ruim een half jaar geleden dat oma overleed. Bijna 97 jaar en het middelpunt van onze familie. De week die volgde was heel bijzonder en de uitvaart warm en vol liefde. Simone was er voor ons, regelde, hoorde onze wensen aan, gaf tips en maakte de mooiste gedichten. Ze liet de regie voor een groot deel bij ons als familie waardoor wij alle gelegenheid kregen onze herinneringen aan oma in een liefdevolle uitvaart te verwerken. Dat heeft mij persoonlijk erg geholpen het verdriet te verwerken van iemand te missen van wie ik heel veel houd.
Lieve Simone, Bedankt voor je luisterend oor, je prachtige gedichten en je warme begeleiding!

Simone heeft de uitvaart van onze broer begeleid. Wat heeft ze dat goed gedaan. Je kunt goed merken dat ze enorm betrokken is en veel ervaring heeft. De grote lijnen heeft ze prima in beeld waardoor er zoveel oog is voor detail. Lieve woorden voor alle verdrietige mensen, knuffels voor de neefjes en nichtjes, herinneringslampjes voor alle medebewoners. Niets was teveel. We hebben echte betrokkenheid ervaren. Zo’n mooie uitvaart helpt echt bij het verwerkingsproces. Beide Simone’s, namens de hele familie enorm bedankt!

Simone heeft de uitvaart van onze vrouw – moeder – oma verzorgd. Samen met Simone 2 hebben zij dit perfect geregeld. Vanaf het eerste contact was er meteen een klik. Ze luistert goed naar de situatie en wensen. Ze heeft eigen ideeën die goed passen bij de persoonlijke wensen. Ook heeft ze aandacht voor elke persoon en ziet goed wie ze op welk moment moet steunen. Het gevoel dat wij hebben overgehouden Persoonlijk, Warm en Betrokken.

Lieve Simone,
Het was midden in de nacht toen wij je belden, omdat mijn moeder was overleden. Snel was je in de Sloep en die nacht hebben wij alles samen gedaan, wat er nodig is bij het overlijden van een dierbare.
Vanaf het eerste moment begreep je wat onze wensen waren en dat heb je bijzonder goed uitgevoerd. Het is een afscheid geworden zoals mijn moeder was. Ik denk dat mijn ma jou een heel prettig persoon had gevonden! Je hebt ons met raad en daad bijgestaan in deze moeilijke tijd, en daarvoor willen wij je bedanken.
Gert en Jeanet van de Bovenkamp