Ter herinnering aan:

Lammert Wilbrink

Lammert Wilbrink

06-12-1968
01-11-2023

Op woensdag 1 november 2023 is Lammert Wilbrink overleden. Wie zijn familie wil condoleren, kan onderstaand een blijk van medeleven of een mooie herinnering aan Lammert achter laten. Op een later tijdstip wordt hier een mooi boek van gemaakt.

Abonneer
Laat het weten als er
406 Condoleances
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mooie familie Wilbrink,

Alle goeds van ons met zo enorm
intens verlies van jullie dierbare Lammert.

We leven met jullie mee en koester de mooie momenten die jullie samen hebben mogen genieten.

Wat hebben we veel lieve berichten ontvangen, ik lees ze vaak door en zit alles met tranen in mijn ogen te lezen .Zoals jullie allemaal Lammert beschrijven zo was hij ook , hij was een lieve man , lieve vader ,liever schoonvader en voor 1 dag een hele lieve opa zijn laatste woorden tegen zijn kleinzoon waren 25 kusjes .Wij willen jullie bedanken voor jullie medeleven , lieve berichtjes , lieve kaarten.Veel liefs Wilma,Nathalie , Rob ,Roan Lammert, Jennifer en Albert, Fabiënne en Jordi.

Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst

Gecondoleerd Wilma en meiden met het verlies van je man en jullie papa. Wat schrok ik toen we het bericht hoorde dat Lammert overleden is. Als ik Lammert zag was het altijd even een mooie groet en een lach. Ik ken jullie nog van de assurantie tijd in Ede. Altijd lachen met Lammert, er ligt hier nog een messenset, gekocht van Lammert.. in de la. Jullie 12,5 jarig feest op de boot… mooie herinneringen. Ik wens jullie veel liefde en troostende armen toe om dit intense gemis te dragen. Liefs Anna Beukhof-Pater en Arjen

Lieve Wilma, Nathalie, Jennifer, Fabiënne, schoonzoons en familie, 

Wij willen troostende woorden opschrijven, maar die zijn er niet. Zo snel, zo jong en nog zo vol in het leven. Uit het niets moeten jullie zonder Lammert verder. Tijdens de condoleance zagen wij een gebroken gezin staan. We denken aan jullie. Heel veel sterkte samen.
Lieve groet,
Erwin, Rinetta, Cisqo en Indy

Lieve Here God,Lammert is nu weggevlogen en net als zijn luchtballon is hij nu ergens in de Hemel daarboven.
Lieve Here God ik hoop dat hij bij U is. Here God wilt U zijn vrouw opvangen in haar grote gemis. Lieve Here God wilt U bij zijn dochters en kleinzoontje zijn. Wilt U hun alstUblieft troosten in hun verdriet en hun pijn. AlstUblieft wilt U hun dag aan dag dragen en wilt U hun helpen met al hun vragen en mogen zij Uw liefde en troost tastbaar ervaren. Juist als het niet te begrijpen is. U weet hoe het is om iemand te verliezen die zo dierbaar is. in Jezus Naam. Amen.
Ik moet denken aan het liedje juist op die momenten als het echt niet meer gaat… (van Reni en Elisa Krijgsman)

ik sta in de keuken terwijl ik een berichtje van Annemiek krijg; “kunnen we even bellen?” Direct weet ik, er is iets. Ze verteld dat Lammert is gestorven…”Hoe dan?” de eerste gedachte… “Waarom Lammert? Waarom dan niet die ander… die al zo lang niet meer leven wil?” de tweede gedachte… Zo bizar…en we weten allemaal dat het leven zo niet werkt. Dat het soms niet te bevatten is waarom dingen gebeuren… Ik zie blonde haren en rode wangen…blakend van gezondheid, en nu hoor ik over dit onverwachte overlijden… en supersnelle ziektebed. Lieve Wilma Wilbrink. Meisje, meisje, woorden schieten te kort. Ik kan alleen maar bidden. Mag God je dragen en het waarom op een dag openbaren.

Geschrokken en verdoofd. Sterkte gewenst aan de hele familie en naasten.

Gecondoleerd en heel veel sterkte voor nu en voor de tijd die nog gaat komen.
Arno & Petra Fleur en Roos

Gecondoleerd en heel veel sterkte

Beste Nathalie en familie,
Wat een ontzettend verdrietig bericht dat Lammert is overleden. Ik wens jullie heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit enorme verlies.
Hendrik Burger

Gecondoleerd met het verlies van Lammert en veel sterkte in de komende periode. Ik ga hem missen als een creatieve ondernemer die altijd kansen zag. En met wie open en met wederzijds respect kon worden gewerkt. Zo hebben we Woudenberg een beetje mooier gemaakt.

Gecondoleerd met het verlies van Lammert. Sterkte en kracht toegewenst voor nu en de komende tijd.
André en Janneke Koster

Gecondoleerd en heel veel sterkte de komende tijd

Gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst.

Patrick en Suzanne van Manen

Beste Wilma en overige familie,

Wij zijn donderdag 26 oktober al geschrokken van jouw eerste bericht Wilma.
En helemaal van het bericht op 1 november van het overlijden van Lammert.
Dat kwam wel even binnen, zo snel als het is gegaan.

Vlak na de geboorte van kleinzoon Roan Lammert.
Wat zou hij trots zijn geweest.

Nog vol met plannen was hij voor de toekomst, het is nu aan jullie om daar mee verder te gaan.
Jullie hebben ook ondernemerskwaliteiten en zijn samen sterk.
Wij wensen jullie veel sterkte en de kracht om het verlies van Lammert te verwerken.

Jullie buren Leo en Carla

Gecondoleerd met dit grote verlies
Heel veel sterkte de komende tijd

Evander en Ilse

Lieve Wilma, meiden en mannen,

Te snel, te jong, te onwerkelijk, te oneerlijk!!!
We wensen jullie heel veel sterkte in deze vreselijke tijd.
Herinner de mooie momenten en denk daar vaak met elkaar aan terug.
Afscheid nemen bestaat niet!

Liefs, Morco en Lisette

Gecondoleerd met het verlies van jullie man, (schoon)vader en opa. We wensen jullie veel sterkte toe en bovenal Gods onmisbare zegen.
Stefan en Brenda Mourits
Deborah, Naomi, Sifra en Rachel

Je was er toen het nodig was.
Bedankt voor alles!

Lieve allemaal,
Het is nog steeds niet te bevatten. Zo snel, zo oneerlijk…
Ik ga Lammert ontzettend missen. Zo’n lieve, eerlijke en goede vriend. Na bijna 25 jaar zal het heel erg raar zijn hem niet even snel te kunnen bellen om hem om wijze raad te vragen.

Maar wat een mooi afscheid hebben we gehad de laatste dagen. Zo mooi om te zien wat Lammert (en Wilma) voor hecht gezin hebben gecreëerd. Jullie gaan elkaar hier doorheen helpen. En wij als vrienden helpen jullie hier graag bij!

Heel veel sterkte voor allemaal en tot snel! 😘
Dikke kus, Fanny.

Beste familie Wilbrink,

Gecondoleerd met het ingrijpende verlies van jullie man, (schoon)vader en opa.

Wat een gemis voor jullie zo heel plotseling. Ook wij zullen Lammert missen. Jaren van fijne samenwerking liggen achter ons. Wij herinneren ons in Lammert een ondernemer met veel energie, ideeën en doorzettingsvermogen.

We wensen jullie heel veel sterkte, kracht en Gods zegen toe in het dragen van dit zware verlies. 

Hartelijke groet van het team Westeneng Makelaardij

lieve Wilma en kinderen,

Wat een groot verdriet en gemis is er in jullie leven gekomen door het overlijden van Lammert,

Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst.

We denken aan jullie!

Beste fam Wilbrink,

Gecondoleerd, heel veel sterkte samen met dit grote verlies.

Familie van Eden

Lieve meiden van Lammert,
Als wij aan Lammert denken dan komt het volgende boven: Geboren ondernemer. Wat recht is is recht en wat krom is is krom. Een goede gesprekspartner. Een fijne vriend. Maar bovenal een familie man!
Jullie zijn het allerbelangrijkste voor Lammert. Zijn gezin dat is waar hij het allemaal voor doet.
Als gezin zullen jullie de kracht vinden om met dit enorme verlies om te gaan en daar wensen wij jullie heel veel sterkte bij.
Op de rouwkaart heeft Lammert laten zetten: “mij niet meer bellen” maar weet dat jullie ons altijd kunnen bellen voor alles!!!
heel veel liefs, Vivienne en Luc, Puck, Tess & Jill xxx

Beste Wilma, Natalie, Jennifer, Fabienne en aanhang.
We willen jullie condoleren met het verlies van jullie man, vader, schoonvader en opa. We wensen jullie heel veel sterkte toe voor nu en in de toekomst!
Hartelijke groet,
Matthijs, Nelleke, Lisa en Rens

Lieve familie, als een donderslag bij heldere hemel kwam dit nare bericht bij ons binnen. Wie had dit nou kunnen bedenken en man die zoveel liefde warmte kan delen aan een ieder die hij tegen kwam. Lammert was en is voor mij een schoolvoorbeeld / vaderfiguur hoe mensen met elkaar om moeten zouden gaan, eerlijk en recht door zee, door te kunnen delen kun je vermenigvuldigen… En de mooiste bloemetjes plukken ze blijkbaar als eerst
Heel veel sterkte, geniet van jullie prachtige familie en vrienden

Lammert , een pracht mens een fijne zakenpartner sinds 2012 . onvoorstelbaar dat dit zo gebeurt is,
het voelt alsof een familie lid is overleden wat een gemis.
Heel veel sterkte

Van harte gecondoleerd.
Een hele fijne man, erg attent en met oog voor iedereen in zijn omgeving. Altijd erg fijn contact met hem gehad, bij ons thuis als hij langs kwam om jullie pakketjes (Homerr) te brengen of als je hem ergens tegenkwam.

Ook de keren dat ik hem sprak voor en over de sponsoring van Vogelvereniging Zang & Kleur.

Heel veel sterkte met het verlies van jullie geliefde Lammert.

Wilma, Nathalie , Fabienne, Jennifer & Familie , gecondoleerd met het grote verlies van Lammert . Het is niet te geloven dat hij niet meer onder ons is . Zo snel en veel te jong , niet te bevatten. Altijd even een praatje maken en altijd lachen . Als we elkaar onderweg in de auto tegen kwamen , altijd even zwaaien . Eep is hem ook heel dankbaar voor de prettige samenwerking tot het instand komen van het Spoorhuus van de Buurtvereniging. Wij wensen jullie veel sterkte en kracht om dit grote verlies te verwerken. Eep & Carla Moesbergen

Beste Wilma, Nathalie, Jennifer , Fabienne , schoonzoons en Roan,
Wat een verdriet als een geliefde man, vader en opa zo plotseling wegvalt. Woorden schieten tekort… Heel veel sterkte gewenst.

Lieve Wilma, Nathalie en Rob,Jennifer en Albert, Fabiënne en Jordi,Het is voor mij en Henny en heel groot voorrecht om Lammert te hebben mogen hebben leren kennen, ik denk inmiddels dan meer 20 jaar geleden als echtgenoot van Wilma die toen als één van onze gastvrouwen op onze receptie van ” Landgoed Ruwinkel ” werkzaam waren. Wilma en Lammert woonden toen nog in Ede.Vanaf de eerste ontmoeting met Lammert was er ook meteen een klik tussen ons en we spraken bijwijze van spreken de zelfde taal , Lammert zat toen met van de Bunt en ik deed wat in onroerend goed dan komen er al gouw allerlei anekdotes over allerlei transacties over makelaars, notarissen, neemt geen tekst meer op sorry

Beste familie Wilbrink,
 
Gecondoleerd met dit grote verlies. Ik wens jullie veel sterkte en kracht toe voor de komende tijd.
 
Lammert zal bij mij in herinnering blijven als een man die goed de weg kende op de zakelijke vastgoedmarkt, die graag met je mee wilde denken en bereid was aan beide kanten van de toonbank te gaan staan.

Lieve Wilma en kinderen, zo onwerkelijk dat wij afscheid hebben moeten nemen van Lammert. Wij kennen Lammert als een fijne en loyale vriend. Ook zakelijk toonde hij altijd interesse en betrokkenheid, een zakenman met het hart op de juiste plek, we gaan je ontzettend missen! en zullen terugdenken met een glimlach aan alle mooie herinneringen.

Gecondoleerd met het overlijden van Lammert en heel veel sterkte voor nu en in de toekomst.

Familie Wilbrink,van harte gecondoleerd met het verlies van Lammert
Fijn en eerlijk zaken met hem gedaan

Lieve familie Wilbrink,
Gecondoleerd met het verlies van Lammert, die ik heb leren kennen bij Van de Bunt Assurantiën. Ongelooflijk verdrietig, zo onverwacht en snel. We wensen jullie heel veel sterkte.
Michel en Heleen Hubregtse

Beste familie Wilbrink,

Gecondoleerd met het overlijden van jullie man, vader en opa! Veel sterkte toegewenst voor de komende tijd.

Aria en Peter Schermers

Lieve Familie,

Nogmaals gecondoleerd met het overlijden van Lammert. Lammert staat voor mij symbool als een lief en gezellig mens met een fantastische drive. Lammert is een voorbeeld functie voor me en ik ben dankbaar dat hij op mijn pad is gekomen. Vanuit een zakelijk contact is een persoonlijke vriendschap ontstaan die ik erg prettig vind. En jullie laatste bezoek deze zomer bij ons in Spanje was zo gezellig en was nog voor vele herhalingen vatbaar…Hierin werden privé momenten en zakelijke kansen altijd genomen en besproken en dat maakte het juist zo speciaal. Helaas kunnen we dit niet meer herhalen maar ik zal de herinneringen nog wel vaak ophalen. Ik wens iedereen zoveel sterkte toe!

Gecondoleerd met het plotselinge overlijden van Lammert
Wij wensen u als familie heel veel sterkte om dit verlies te kunnen dragen voor nu als ook voor de aankomde tijd

Beste familie Wilbrink,
Van harte gecondoleerd met het overlijden van Lammert. Ik heb alleen zakelijk contact gehad met Lammert en dit verliep altijd in goede harmonie. Lammert was altijd een fijne gesprekspartner. Voor mijn gevoel heb ik een vriend verloren. Ik wens jullie heel veel sterkte voor de komende tijd!

Beste familie Wilbrink, we willen jullie condoleren met het verlies van uw man en jullie lieve vader en opa. Wat is het allemaal snel gegaan. We wensen jullie allemaal veel kracht en sterkte toe in deze periode van afscheid nemen. We zullen Lammert blijven herinneren als een man die klaarstond voor de ander. Hij gunde anderen veel! Veel sterkte voor nu en de komende tijd. Met een vriendelijke groet namens alle leden van het Bestuur en de Activiteitencommissie van de Stichting ‘Vrienden van Sinterklaas Woudenberg’

Lieve familie, gecondoleerd met het verlies van jullie dierbare Lammert! Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe in deze verdrietige tijd en het gemis in de toekomst! Liefs Margot van Voskuilen

Van harte gecondoleerd met het verlies van Lammert. Heel veel sterkte toegewenst! Mannes en Karin Westhuis

Heel veel sterkte en boven alles Gods nabijheid toegewenst

Allen die hem lief en dierbaar waren, van harte sterkte toegewenst met het verlies van Lammert Wilbrink. Ik ga Lammert z’n adviezen en de hartelijke contact-momentjes erg missen.

Ik wil nog terug te komen op wat Lammert Wilbrink heeft mogen betekenen voor mij en voor Kernhem Accountants.
Ik mocht sinds 1998 met Lammert mee oplopen.

Jaarlijks (tot en met afgelopen jaar) hebben we in december een lunch gehad, waarin we de doelen voor het komend jaar met elkaar bespraken.
Lammert was ervan overtuigd dat je doelen moest stellen en je je daarop moest focussen. Waar je op focust, dat groeit. Als je je doelen realiseert: geniet en wees dankbaar. Zo niet, kijk niet om, maar stel nieuwe doelen.

Ook de stap naar Kernhem heeft hij gestimuleerd. De wereld wordt mooier als je betrokken bent op elkaar.
Wilma, Sterkte! en allen voor wie hij dierbaar is: mij medeleven.

Gecondoleerd met dit enorme verlies. Heel veel sterkte toegewenst!

Beste familie Wilbrink, Gecondoleerd met het verlies van Lammert.
Veel sterkte en Kracht toegewenst om dit verlies te verwerken.

Gecondoleerd met dit grote verlies, wij wensen jullie veel sterkte en kracht om dit te dragen.