Ter herinnering aan:

Pieter van der Jagt

Pieter van der Jagt

22-07-1948
25-10-2023

Op woensdag 25 oktober 2023 is Pieter van der Jagt overleden. Wie zijn familie wil condoleren, kan onderstaand een blijk van medeleven of een mooie herinnering aan Pieter achter laten. Op een later tijdstip wordt hier een mooi boek van gemaakt.

Abonneer
Laat het weten als er
100 Condoleances
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vandaag ben ik jarig pa en sta op met het gemis naar jou! Thx pa voor het leven, onze mooie herinneringen, uitjes, gesprekken en jouw hulp toen dat zo nodig was. Je hebt het goed gedaan, 7 maanden toch nog genieten, op een andere manier, maar toch…

Wij gaan hier door maar bij ons allemaal zit je in ons hart, elke dag weer!

Alles komt goed…

Lieve Opa, gek om je niet meer ‘gewoon’ te kunnen knuffelen, ookal was 1 kus wel genoeg hè. Bedankt voor de liefdevolle, muzikale, creatieve en grappige opa die jij altijd bent geweest. Wat hebben we een spelletjes gespeeld en wat heb jij vaak mijn haren ingevlochten. Met alle geduld, al was dat haren kammen altijd maar gedoe. ‘Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden’ zei je altijd en rats daar ging de borstel door m’n haar. Dat jij pijn moest lijden, was absoluut niet mooi, maar ik heb zoveel bewondering voor hoe jij er wel zo mooi mee om wist te gaan. Je wist waar je naartoe ging en dat het daar het allermooiste is om te zijn. Ik hoop dat je vanuit daar met ons mee geniet en een feestje bouwt!

Lieve Peter,

We zullen je missen, het organiseren van spelletjes voor kinderen en kleinkinderen, het luisterend oor, de belangstelling voor de ander.

Lieve papa, 

Ik mis je, in alle dingen. Ik mis je als ik je wil bellen , ik mis je stem, je lach, je pretogen als ik weer iets lekkers mee nam. Ik mis je kalmte je rust. 
Ik mis je als ik in de avond naar de hemel kijk.
Ik zou je dan nog zoveel willen vertellen en even mijn hand in die van jou leggen. Wat praten over de dag iets wat eerst zo gewoon en normaal leek. 
Nu is er die vreemde leegte en een gevoel van pijn. Maar iedere keer voel ik ook het is goed zo. Ik weet zeker dat het fijn is waar je nu bent . Papa dank je wel dat jij mijn vader bent ♡

Opa je was altijd de gezellige, leuke, creatieve, muzikale knutselopa die altijd oog voor anderen had. Je vond het heerlijk als anderen in harmonie met elkaar omgingen en er blijdschap heerste. De laatste maanden ging je snel achteruit maar je bleef zeggen: “Alles komt goed”. Je rotsvaste vertrouwen, ondanks de pijn en moeite, is een inspiratie en bemoediging voor mij. Ik hoop dat je het fijn hebt daar boven, laat ze maar lekker zingen en muziek maken met elkaar. Ik mis je ❤️

Ik mis je……
Maar het is goed zo.
Ik ben dankbaar voor de vader die je was. De rust en stabiliteit die je altijd uitstraalde. Dankbaar dat je er zo voor me was in de afgelopen 2 jaar toen ik je zo nodig had. En ook dankbaar voor alle laatste momenten met je. Van boodschappen, gesprekjes, opruimen en autoritjes. Ik had niets van dat alles willen missen. Pap ik hou van je. Ik hoop dat je het fijn hebt nu!

De afgelopen maanden heb ik als zeer waardevol ervaren. We hebben als familie en ook 1
op 1 mooie momenten met elkaar mogen delen en elkaar mogen steunen. We hadden je graag nog heel lang bij ons gehad maar je was op. Ik zie je later weer dan eten we samen weer een taartje in de hemel 😉 tot ziens Pa

Wat zal ik mijn vader missen en wat zal mama haar maatje missen . Ik ben mijn vader erg dankbaar voor zijn leven, zijn zorg om ons als gezin, de leuke knutsels, gitaarspel, het opa zijn, de bordspellen, familiedagen, geloofsopvoeding, zijn grapjes, zijn onvoorwaardelijke steun tijdens mijn verloskunde studie, zijn correcties in het afstudeerproject, zijn liefde, zijn eigen wijze en nog veel meer. Ook was hij mijn meester in Otterlo op de Ericaschool en dat was super ! Dankbaar voor de gegeven 7 maanden met mooie maar ook moeilijke momenten. Helaas kun je mijn concept van het boek niet meer corrigeren ✍️ maar eens zie ik je weer ! Weet dat wij als kinderen er zijn voor mama 💋 liefs ❤️

Beste familie, gecondoleerd met dit grote verlies. Wij kennen elkaar niet, ondanks de bloedband. Ik lees mooie verhalen hieronder en ik hoop dat dat jullie veel troost geeft waardoor over een tijdje het verlies minder scherpe randjes krijgt en de glimlach iets meer de overhand. Vriendelijke groet, Lenke van der Jagt (dochter van Gerard van der Jagt, een oom)

Lieve familie,
Van harte gecondoleerd met het sterven van Peter. Freek, onze jongste zoon die helaas niet meer leeft, heeft geweldige jaren bij meester Peter op de Ericaschool gehad in groep 3 en 4.
Zoveel blije liedjes geleerd, begeleid op de gitaar! Ook wij als ouders hebben fijne herinneringen aan hem. Hij was zo’n fijn mens! Zo verdrietig dat hij nu door zovelen wordt gemist. Heel veel sterkte gewenst. We hopen dat jullie wegen zullen vinden om zonder hem verder te gaan.

Beste familie,

Gecondoleerd met dit grote verlies voor jullie. Hij was een leuke meester op de Ericaschool. Heel veel sterkte de komende tijd.

Lieve familie,

Gecondoleerd met het overlijden van uw echtgenoot en jullie (schoon)vader en opa.
Heel veel sterkte toegewenst.

Groeten,
Laura Westmaas
(Oude overburen van Gerben)

Beste familie, wij willen jullie condoleren met het verlies van Peter. Het was fijn om met het samen te werken bij de King’s kids in Op Doortocht. We wensen jullie veel sterkte.

Lieve familie, wij willen jullie allemaal heel veel sterkte wensen met het verlies van Peter.
Een mooie herinnering van mij aan Peter is volgens mij zijn 25 jarig jubileum als onderwijzer of als leerkracht op de Ericaschool in Otterlo.
Hij is toen met een helikopter over ons heen gevlogen terwijl wij met de kinderen naar de “hoge zandbergen” waren gegaan om daar naar hem te zwaaien.
Een andere dierbare herinnering is het moment waarop wij afscheid van elkaar hebben genomen, kort voor zijn overlijden, dit was echt heel bijzonder.
Een hartelijke groet vanuit Beekbergen.

Lieve Marjon en alle familie en vrienden,
Heel veel sterkte toegewenst met dit grote gemis. Wat gaan we Peter missen in Op Doortocht, onvoorstelbaar.

We denken aan jullie! Heel veel liefs en kracht toegebeden.

Marijn & Renske

Beste Marjon en verdere familie. 
Gecondoleerd met dit grote verlies.
Wij herinneren jullie als ontzettend fijne buren.
Wij wensen jullie heel veel sterkte de komende tijd.

Beste Marjon en verdere familie.

Gecondoleerd met dit verlies. Wat heeft hij veel mogen betekenen voor kinderen in het onderwijs en in de kinderdiensten bij Op Doortocht.
Een lege plek en een groot gemis. Veel sterkte voor jullie allemaal.

Lieve familie, Gecondoleerd met dit grote verlies. Heel veel sterkte gewenst komende tijd.

Lieve familie,

Gecondoleerd allemaal met dit enorme verlies. Het was een mooie dienst en respect voor jou, Peter. Je hebt een prachtig betoog gehouden.
Veel sterkte allemaal de komende tijd.

Richard en Ulanda

Beste familie,
Wij willen jullie condoleren met het verlies van Peter. Via de Bijbelkring en de thuisgroep midden 1 (Baptistengemeente Op Doortocht) hebben wij hem leren kennen als een vriendelijke man en zullen wij zijn inbreng missen. Sterkte voor de komende tijd en wij denken aan jullie.
Hartelijke groet,
Maarten & Jantine van der Boon.

Lieve Marjon en lieve familie,
Een prachtige en waardevolle dankdienst voor jullie lieve man en (over/groot/schoon)vader We koesteren zeker de fijne herinneringen aan hem, zijn interesse in ook onze kinderen, we koesteren de mooie herinneringen met elkaar in de Schuilplaats en bij Thiemo en Marloes en zegen jullie met kracht en troost dat Peter in alle vrede en eeuwigheid mag zijn bij zijn Hemelse Vader.
Liefs Peter&Nieke

Lieve Marjon, alle kinderen en aanhang, ik wens jullie heel veel sterkte en kracht in deze moeilijke tijd!
Ik denk aan jullie! Onno

Beste Marjon, familie en vrienden,

Wat verdrietig voor jullie allemaal om Peter te moeten loslaten. We herinneren Peter vooral van het kindermoment daarin was zijn liefde voor de kinderen en God zichtbaar. Sterkte gewenst voor de komende tijd.

Gecondoleerd en veel sterkte.

Lieve familie,

Gecondoleerd met het verlies van jullie lieve man, (schoon)vader en opa. Wij wensen jullie heel veel sterkte de komende tijd.

Liefs Daniël en Sabine

Peter was altijd een fijne collega die altijd klaar stond voor de kinderen en het team van de Ericaschool. Heel veel sterkte gewenst voor de komende tijd.
Chris en Edith Jansen

Beste Marjon, en verdere familie van der Jagt,
Wat een gemis voor jullie allemaal. Ik koester goede herinneringen aan de jaren dat we samen met Peter en Marjon actief waren in het kinderwerk in de Schuilplaats. Onder hun leiding zijn er zoveel mooie dingen gebeurd, hebben zoveel kinderen meer geleerd over Gods liefde voor hen. Extra bijzonder vond ik het ook om in het In memoriam te lezen over Peters liefde voor het liedje ‘ik stel mijn vertrouwen op de Heer mijn God’. Dat liedje betekent ook veel voor mij, en dat het hier genoemd werd, voelde als een knipoog van God, via Peter. Heel veel sterkte, ook namens Herman

Lieve familie Van der Jagt,
Wat een groot verdriet, wat zullen jullie hem gaan missen!
Bij velen heeft hij een onuitwisbare indruk achter gelaten, ook bij ons.
Voor onze dochters was hij meester Peter, zo’n beetje de leukste meester die je maar kunt wensen.
De Elly & Rikkert liedjes kregen ze op een cassettebandje mee naar huis en werden vanaf de tuintafel aan de Koeweg keihard meegezongen. Geweldige herinneringen, jullie hebben er vast ontelbare. Ze helpen straks om met een grote glimlach aan hem terug te denken. Heel veel sterkte gewenst!
Hartelijke groeten, Anne-Miek & Bart Brunekreef

Lieve Marloes en familie, heel veel sterkte met het verlies van jullie man, vader en opa.

Lieve familie,

Veel sterkte bij het afscheid van jullie lieve, wijze man, vader en grootvader.
Ik heb mooie gesprekken gevoerd met Pieter, voor het laatst in de zon in de tuin.
Lieve Marloes, jouw geweldige vader heeft ook bij mij een grote indruk achter gelaten.
Daarvoor ben ik hem dankbaar.

Laten jullie je omgeven door warme herinneringen en vertrouw op de kracht van deze voelbare gedachten.

Liefs, Syl

Gecondoleerd en sterkte met het grote verlies

Lieve Familie,
Gecondoleerd met dit grote verlies.
Wij wensen jullie heel veel sterkte voor nu en de komende tijd ♡
Piet & Inge Reinieren

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Piet & Inge Reinieren

Gecondoleerd met dit verlies. Meester Peter was voor mij een groot onderwijsvoorbeeld. Heb bij hem stage gelopen in groep 3 op de Ericaschool in Otterlo. Gebruik in mijn groep 3 nog steeds lesideeën die ik bij hem heb geleerd.

Gecondoleerd en sterkte met het verlies

Beste familie, gecondoleerd met het verlies van Peter.
Hij was voor mij een fantastische collega. Ik heb heel goed met hem samengewerkt. Hij heeft mij altijd ondersteund en gaf mij goede adviezen. Ook hebben we veel lol gehad, hij had een goed gevoel voor humor.
Peter had een rotsvast geloof.
Ik wens jullie heel veel sterkte de komende tijd.

Gecondoleerd met het overlijden van Peter, hij was een geliefde leraar op de Erica school in Otterlo. Ook voor onze kinderen. Sterkte voor de komende tijd.

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Dick en Gerdi Pol Otterlo

Lieve familie van der Jagt, ik ken Peter uit de gemeente en specifiek van het kinderwerk op het podium. Altijd creatief met een duidelijke boodschap. Zijn liefde voor de Vader was zo’n boodschap die hij wilde doorgeven. Eenvoud en bescheidenheid sierden hem hierin.
Wij wensen jullie in de tijd die komt kracht toe en Zijn liefdevolle armen om jullie heen.
Warme groet HarmJan en Hermien Nauta.

Lieve familie van der Jagt
Van harte gecondoleerd.
We leven met jullie mee
Liefs
Klaas, Rocio, Nik en Sam Trouwborst

Beste familie,

sterkte met het verlies. Peter was een goede basisschool docent heb veel van deze topper geleerd in groep 3 hij kon mooi gitaar spelen

Lieve familie van der Jagt.
Mijn oprechte condoleance.
Slechts weinig woorden passen in een tijd van droefheid en pijn.
Moge dit gebaar een teken van medeleven zijn.

Gecondoleerd met het verlies van meester vd Jagt! Goede herinneringen aan hem als meester op de Ericaschool
In Otterlo..

Beste familie,
Ik wil jullie condoleren met dit grote verlies!
Ook ik heb mooie herinneringen aan “Meester van der Jagt”
Wens jullie veel sterkte toe in deze verdrietige tijd.

Lieve Marion en verdere familie,
Van harte gecondoleerd met het overlijden van Peter. Zijn warme persoonlijkheid zal gemist worden! Ik wens jullie voor nu en de komende tijd heel veel sterkte toe!
Joke Endedijk

Beste Fam van der Jagt.
Gecondoleerd met dit verlies, Wij hebben heel veel mooie en goede herinneringen aan de tijd dat we in jullie huis jeugdavonden hadden, de jeugdweekenden niet te vergeten, Peter altijd rustig en bescheiden.
Groet en sterkte van ons.
Rick en Conny

Lieve Familie,
Van harte sterkte met dit verlies. Ik ken Peter niet alleen van gemeente, maar ook van de tijd dat we beide werkzaam waren op De Bongerd in Ede. Hij was altijd zo vriendelijk en rustig en had zoveel bewogenheid voor de kinderen. Dat zullen we zeker onthouden. Gerda en David Bouwman

Lieve familie,
Gecondoleerd met dit grote verlies.
Warme herinneringen heb ik aan de tijd dat ik bij hem in de klas zat op de Ericaschool in Otterlo.
Veel sterkte

Beste Familie, gecondoleerd met het verlies van jullie man, (schoon)vader en opa. Voor mij is hij meester van der Jagt, die prachtig kon voorlezen en vertellen. Heel veel sterkte.

Lieve familie,
Gecondoleerd met dit grote verlies.
Ook ik heb warme herinneringen aan de tijd dat ik bij hem in de klas zat op de Ericaschool in Otterlo.
Veel sterkte en dat het een troost mag zijn dat hij nu bij zijn Hemelse Vader is, waar hij zo mooi over kon vertellen. 💖

Lieve Peter en familie, heel veel sterkte gewenst met dit verlies. Ik koester warme herinneringen aan hem.

Beste Familie van der Jagt,

Heel veel sterkte, troost en Gods nabijheid toegewenst.
Van David en Mirjam Grin