Elise Besselsen

Ik ben Elise Besselsen, 40 jaar. Getrouwd met Erik en we hebben een prachtige dochter en zoon mogen krijgen. Ik hou van gezelligheid, leuke dingen doen met gezin en vriendinnen. En op z’n tijd een goed boek vind ik ook heerlijk! 

Mijn hart ligt al mijn hele leven in de zorg. Ik hou van zorgen! Tot nu toe werkte ik op verschillende plekken en in verschillende vormen met meervoudig gehandicapte kinderen.
De uitvaartzorg heeft mij altijd verwonderd en getriggerd. Ik heb altijd ergens een verlangen gevoeld om hier iets te mogen betekenen. Dat dit afgelopen tijd waarheid werd maakt me dankbaar! Ik vind het bijzonder en mooi om iets te betekenen voor mensen die in een kwetsbare, verdrietige periode van hun leven zijn. Samen met de familie en met collega ‘s een waardig afscheid maken voor iemand die veel heeft betekent voor de familie. 

Ik mag de laatste zorg doen en daarnaast mag ik assisteren bij de condoleance en uitvaart. Bij Simone Beijer uitvaartzorg ben ik in een warm bad beland. Samen mogen we verschil maken en hebben we heel veel liefde te geven! 

Samen brengen we een beetje licht, daar waar het donker is.