Ellen van Dorrestein

Ik ben Ellen van Dorrestein en geboren en getogen in Woudenberg. Gelukkig getrouwd met Martin en samen hebben wij een zoon en een dochter. Natuurlijk mag onze hond Storm ook niet ontbreken, waar ik graag mee ga wandelen. Ik vind het heerlijk om lekker te koken en samen met mijn gezin in onze vrije tijd te genieten van ons mooie plekje op de camping in Brabant.

Ik ben al langere tijd werkzaam als verzorgende IG in de ouderenzorg. Hier heb ik regelmatig terminale zorg verleend, wat vaak ook weer lijden tot de laatste zorg verlenen. Ik probeer altijd de nabestaanden hier zoveel mogelijk bij te betrekken, zodat ze ook bewust afscheid kunnen nemen van hun dierbaren. Het mooiste wat ik hier voor terug krijg is dat nabestaanden dan zeggen dat de taboes en angst omtrent de dood weg genomen zijn en dat zij dit koesteren. Met de functie medewerkster laatste zorg en uitvaart assistent mag ik de nabestaande het hele proces van de uitvaart bijstaan. Dit is vanaf de laatste zorg tot het allerlaatste afscheidsmoment en hopelijk een licht puntje zijn in deze moeilijke tijd.

Ik ben heel dankbaar dat Beijer Uitvaartzorg mij deze kans heeft gegeven. En vanaf het moment dat je hier binnen komt voel je de warmte en de liefde van dit team. Je ziet dat iedereen gaat voor het allermooiste resultaat en een prachtig en mooi afscheid.

Samen brengen we een beetje licht, daar waar het donker is.