Hariët van Egdom

Ik ben Hariët van Egdom, getrouwd met Bert en samen hebben wij twee lieve dochters en inmiddels ook twee lieve schoonzoons. Ik woon met veel plezier in Woudenberg. Mijn hobby’s zijn padel en beeldhouwen.

Sinds mijn schoonmoeder en moeder zijn overleden zijn mijn gedachten gaan dwalen; Wat is het bijzonder om in zo’n donkere of trieste periode het afscheid zo “mooi” mogelijk te maken en wat licht en liefde te brengen. Ik werkte en werk nog steeds in de zorg op afdeling kaakchirurgie, maar heb daarnaast de stap genomen en ben Bij Simone in de uitvaartzorg gaan werken, waar de liefde en inlevingsvermogen centraal staan. Ik vervul een ondersteunende taak. Het verzorgen en/of overbrengen van de overledene, controles, begeleiden bij diensten enzovoort, kortom een veel omvattend takenpakket, maar zo waardevol. Het mooiste vind ik dat je in een hele verdrietige periode wat licht en liefde kan brengen bij families. En een helpende hand mag aanreiken, om een gids te zijn in deze periode van afscheid nemen.

Ik werk bij Beijer Uitvaartzorg omdat Simone werkt vanuit haar hart en dat zoekt (en vindt) ze ook in de mensen om haar heen: Het team. De gezelligheid, het luisterend oor, een lach en een traan samen beleven, de steun.
Ik denk dat de kracht van dit bedrijf ook hier in zit. Want samen kan je heel veel aan en samen doen we het ook! Samen met Onze Werkgever, zoals we dat hier zeggen 😉

Samen brengen we een beetje licht, daar waar het donker is.