Lisanne Nab

Ik ben Lisanne Nab, getrouwd met Danny en samen wonen wij op het mooie Renswoude. In mijn vrije tijd voetbal ik graag en breng ik veel tijd door met onze vrienden en familie. Genieten met mijn man van een drankje op een zonnig terras is toch wel mijn favoriete bezigheid, een schaal nacho’s erbij en mij ben je de hele middag kwijt.

Bij Beijer Uitvaartzorg werk ik op de administratie, hier ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor de Financiële-, Personeels- en Salarisadministratie. Een leuke uitdaging, want zo’n mooi groeiend bedrijf moet ook administratief meegroeien. Waarom ik dit bij Beijer Uitvaartzorg doe en niet ergens anders? Omdat dit op mijn pad kwam en echt goed voelde om te doen. Ik was helemaal niet opzoek naar een nieuwe baan, maar de vacature kwam voorbij en ik voelde dat dit echt voor mij was en daar heb ik nog geen seconde spijt van.

We zijn een hecht team waar iedereen zijn eigen kwaliteiten gebruikt en waar iedereen respect heeft voor elkaar. Of je nu in de laatste zorg werkt of op kantoor, we zijn allemaal belangrijk en hebben allemaal hetzelfde doel: Een mooie en liefdevolle herinnering maken van het definitieve afscheid.

Samen brengen we een beetje licht, daar waar het donker is.