Lynette Rebel

Mijn naam is Lynette Rebel, getrouwd met Corné en samen hebben wij 3 prachtige kinderen, twee zoons en een dochter.
Ik ben geboren en getogen in Veenendaal waar wij als gezin met veel plezier wonen.

Mijn grootste hobby is voor mijn gezin zorgen. Ik geniet ervan om als gezin samen te zijn wat in een samengesteld gezin niet altijd haalbaar is en daarom extra waardevol.
In mijn overige vrije tijd heb ik graag mensen om mij heen, gaan Corné en ik er graag samen op uit en ben ik dankbaar voor vrienden en familie dicht bij ons.

Al jaren had ik diep in mijn hart de wens om in de uitvaartzorg te willen werken, als jong meisje tijdens mijn stage in de zorg gedurende mijn eerste overlijden bedacht dat dingen anders zouden moeten en kunnen. Dat dingen zeker anders kunnen zie ik bij Simone Beijer uitvaartzorg.
Nadat ik nu 14 jaar geleden mijn vader ben verloren en bijna 2 jaar geleden mijn moeder was dit het juiste moment in mijn leven om een eerste stap te zetten.
Ik ken Simone al een heel aantal jaren met soms wat intensiever contact en tijden helemaal niet. Maar altijd voelde het als een soort thuiskomen.

Ik mag sinds juli dit jaar naast mijn werk in de ouderenzorg  werken binnen deze mooie familie en ben hier erg dankbaar voor. Helaas laat mijn gezondheid het voor dit moment niet toe om mij volledig in te zetten maar ik kijk uit naar een hoopvolle toekomst.
Ik hoop in een heel verdrietige periode in het leven van gezinnen toch een stukje warmte en liefde te brengen. Nabij te zijn wanneer het donker is.
De laatste zorg aan een geliefde te geven, controles doen en de uitvaartleiders helpen bij de uitvaart zullen mijn taken zijn die ik met liefde zal uitvoeren.

Waarom ik heb gekozen om bij Simone Beijer uitvaartzorg te willen werken is niet alleen omdat ik Simone al kende maar in eerste plaatst omdat ik haar manier van werken enorm waardeer. De wijze waarop ze met de naasten omgaat of je nu oud of jong bent, je beland in haar hart.

Daarnaast heb ik binnen het team een warme plek gevonden, een familie.
Een team met waardevolle mensen die naast ons werk ook omzien naar elkaar.

Samen brengen we een beetje licht, daar waar het donker is.