Maaike Rustenhoven

Ik ben Maaike Rustenhoven, getrouwd met Erik en woonachtig in Renswoude.
Mijn vrije tijd breng ik graag door met familie en vrienden. Ik houd van lekker eten en het ontdekken van nieuwe plekken in zowel Nederland als daarbuiten. Af en toe droom ik graag weg in een goed boek of een leuke comedy.

Ik wilde al langer graag werken in de uitvaartzorg. Vanwege mijn sociale karakter ben ik graag met mensen in contact en vind het heel belangrijk dat mensen zich gehoord en op hun gemak voelen.
Het geeft mij voldoening dat ik, doormiddel van een vriendelijke blik, mensen op een respectvolle en correcte wijze kan ontzorgen in één van de meest heftige momenten van hun leven, namelijk, het verlies van een dierbare.

Ik werk als medewerkster laatste verzorging en uitvaartassistente. Het geeft mij voldoening om écht iets voor mensen te kunnen betekenen. Op één van de meest heftige periode van mensen hun leven, wanneer men iemand verliest, bij te kunnen dragen aan een warm en liefdevol afscheid.

Hier zijn we meer dan alleen een uitvaartorganisatie. Mensen overlijden maar één keer, mensen verliezen hun geliefde maar één keer. Een afscheid van een overledene kan maar één keer. Het is een intense periode waarbij het van belang is dat men met zoveel mogelijk warmte, liefde en geborgenheid wordt bijgestaan.

Bij Beijer Uitvaartzorg huilen we, lachen we en bovenal voelen we als team met elkaar en de families mee. De warmte en liefde die ik voelde toen ik hier binnenstapte was adembenemend.
Een team die er voor elkaar is, elkaar helpt indien nodig, elkaar steunt en weet dat alleen het beste resultaat ,zoals hierboven genoemd, behaald kan worden door het met elkaar te doen.

Samen brengen we een beetje licht, daar waar het donker is.