Paula van den Hudding

Mijn naam is Paula van den Hudding, ik woon samen met de leukste man die er bestaat, heb twee dochters, een bonusdochter, een bonuszoon en een hondje en ik ben erg trots op dit prachtig samengestelde gezin. Mijn hobby’s zijn fietsen en wandelen met ons hondje, samen met de camper eropuit, heerlijk wegzakken in een goed boek en ik houd van lekker eten met een goed glas wijn.

De reden dat ik bij Simone Beijer uitvaartzorg ben gaan werken is omdat het voelt als roeping. Dat is niet uit te leggen, maar dat voelt zo, ik weet dat ik met hart en ziel iets bij kan dragen en toe kan voegen aan een mooie uitvaart regelen die naar wens is.

Mijn rol binnen het Team is medewerkster op het secretariaat en dat betekent dat ik achter de schermen alles regel voor de uitvaart, van een rouwkaart maken tot aangifte van overlijden doen, tot muziek, bloemen of de rouwauto regelen en nog veel meer, alles komt bij mij langs.
Het mooiste van mijn werk is dat ik de familie en mijn collega’s kan ontlasten en mee kan denken. Het overlijden van een naaste is vaak niet te bevatten en het verdriet is groot. Dan is het dankbaar dat je bij kunt dragen aan een uitvaart die volgens wens gaat, zodat het intens verdrietige afscheid na verloop van tijd een warme herinnering wordt.

Waarom nou juist bij Simone Beijer uitvaartzorg? Omdat we vanuit ons hart, maar ook met ons hart werken. We denken mee en bijna alles is mogelijk om een warm afscheid te realiseren.

Samen brengen we een beetje licht, daar waar het donker is.