Uitvaartverzorging

Bij een overlijden en het regelen van een uitvaart komt altijd veel kijken zoals uitvaartverzorging. Er moet van alles worden geregeld, terwijl je hoofd daar door het verdriet helemaal niet naar staat. Je hebt hulp nodig, maar van wie en waarom?

Uitvaartverzorging in de breedste zin van het woord

Ik heb gemerkt dat mensen tijdens intensieve dagen van rouw iemand naast zich nodig hebben, die niet alleen de zakelijke kant regelt, maar die juist ook meedenkt over de inhoud van het afscheid. Iemand die de gehele uitvaartverzorging op zich kan nemen. Die een luisterend oor biedt en waar nodig kan en mag bemoedigen, maar die ook een klankbord kan zijn en helpt zoeken naar de juiste woorden en/of manieren om het afscheid persoonlijk te maken. Volledig passend bij het leven en het karakter van degene die overleden is.

Uitvaartverzorging door Simone

Ik ben die persoon en ik ben enorm blij dat ik uitvaartleidsters heb gevonden, die door jaren naast mij te werken, niet alleen ervaren zijn, maar ook mijn manier van werken onderschrijven. Zij willen er, net als ik en de rest van ons team, graag helemaal zijn voor mensen die rouw dragen en een uitvaart moeten regelen.
Dit houdt in dat een volledige uitvaart via ons verzorgd kan worden en wij  alles voor jullie regel. Het geven van de laatste zorg, de opbaring, de rouwkaarten, de locatie en alles wat je maar verder kunt bedenken. In deze dagen begeleiden wij jullie vanaf het moment van overlijden tot en met de uitvaart en het definitieve afscheid.

Hulp bij verzorging van de uitvaart

Er komt veel kijken bij het verzorgen van een uitvaart. Wij snappen dat jullie hoofd er niet naar staat, op het moment dat een dierbare net is overleden. Ondertussen willen jullie wel dat je met een goed gevoel op de uitvaart terug kan kijken. Daarom is het zo fijn om iemand naast je te hebben staan die de zakelijke kant van de uitvaartverzorging op zich neemt, maar die ook meedenkt over de emotionele kant van het afscheid. Waardoor het afscheid precies is zoals jullie willen, maar jullie hier zelf zo min mogelijk zorg voor hoeven te dragen.

Passionate couple holding hands in bed

Voor- en nazorg

Veel mensen denken dat je een uitvaartondernemer pas belt na een overlijden. Tegenwoordig kan en mag het ook ervoor. Een voorregeling is geheel vrijblijvend en kosteloos.

kinderen-afbeelding

Kinderen

Ik heb echt een passie voor kinderen en vind het dan ook heel belangrijk en om hen te betrekken bij het afscheid nemen.

Microphones on the funeral podium and people wearing black in the church

Uitvaartdienst

Warme, liefdevolle en herkenbare uitvaartdienst. Wanneer de overledene kerkelijk betrokken is geweest, zal een dominee de dienst leiden en samen met jullie deze dienst ook vormgeven.

_J4A6259

Uitvaartmogelijkheden

Ieder mens is uniek en heeft een uniek leven gehad. Dus hoort een uitvaart zeker NIET standaard te zijn.