Voor- en nazorg

Voorregeling

Veel mensen denken dat je een uitvaartondernemer pas belt na een overlijden.
En uiteraard is dat ook zo, maar tegenwoordig kan en mag het ook ervoor.
Wij komen vaak bij mensen die ernstig ziek zijn en hun eigen uitvaart willen bespreken, zodat het straks allemaal geregeld is, volgens hun wensen. Vaak geeft het iemand die terminaal ziek is veel rust, dat de uitvaart is besproken. Maar het is direct na het overlijden ook enorm fijn voor de nabestaanden. Ze hoeven niet meer na te denken over hoe en wat, of ingewikkelde keuzes te maken. Maar hebben de tijd en de ruimte voor het afscheid wat ze nodig hebben. Ook oudere mensen kiezen vaak voor een voorregeling van hun uitvaart, simpelweg om hun kinderen of partner straks te ontzorgen. Maar soms ook om zo te bekijken of ze voldoende verzekerd zijn, of voldoende geld apart hebben gezet voor de uitvaart.
Iedere voorregeling is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Vind je een voorregeling nog een stapje te ver? Dan kan je ook hier ons gratis laatste wensenboekje aanvragen.

Nazorg

Na de uitvaart kom ik, of één van de uitvaartleidsters die bij de uitvaart betrokken is geweest, in de weken erna tenminste nog 1 keer langs om niet alleen de uitvaart nog eens na te bespreken, maar juist ook om te horen hoe het nu met je gaat. Om te zien of we nog iets voor je kunnen betekenen en ergens voor kunnen zorgen. Ook als er na enkele weken of maanden nog vragen zijn, zijn wij altijd bereikbaar.
Er zit tenslotte niet voor niets het woordje zorg in uitvaartzorg.

vlinders

Ik kan niet mee naar de overkant, maar ik breng je tot aan de brug. Ik zal zwaaien tot jij daar bent beland en dan pas ga ik terug.”

Laatste wensboekje

Met zorg samengesteld en eenvoudig in te vullen om jou te helpen hierover na te denken.