Ons Team

De afgelopen jaren is mijn bedrijf snel gegroeid. Hier ben ik uiteraard enorm blij mee, want dit geeft aan dat we in een behoefte voorzien, maar het zorgt er wel voor dat ik lang niet alles alleen kan doen.
En dat hoeft gelukkig ook niet. Want uiteindelijk gaat het erom dat je als nabestaande de beste zorg krijgt die er maar is en dat doen wij door onze talenten samen te bundelen

Ik ben heel dankbaar voor iedere persoon die inmiddels bij ons in dienst is. Die mijn manier van werken en mijn passie, begrijpt en zich ook met hart en ziel inzet voor de nabestaanden die we mogen begeleiden.

Zij begeleiden net als ik een uitvaart, helpen mee met de laatste verzorging en regelen bijvoorbeeld alle administratieve kanten van een uitvaart. Maar ook met het ontvangen van een familie tijdens rouwbezoeken, assistentie achter de schermen tijdens de uitvaart en het schenken van de koffie kan ik op ze rekenen.

En iedere familie heeft sowieso altijd een vaste uitvaartleid(st)er/-assistent die hen, naast mij, begeleid. Zo zorgen we ervoor dat het persoonlijk blijft. Want dat is tenslotte waar het om gaat.

Simone Beijer

Samen brengen we een beetje licht, daar waar het donker is.