Wensboekje

Voorregeling

Het gekke is dat we allemaal wel een idee hebben over hoe we onze eigen uitvaart zouden willen laten verlopen, maar we vertellen het bijna aan niemand. Niet het leukste onderwerp om over na te denken maar wel belangrijk. Het is als het ware je verantwoordelijkheid nemen en ook zorgen voor je nabestaanden! Want je neemt hen op een heel verdrietig moment in hun leven, de zorg van beslissingen nemen uit handen. En dat gewoon door jouw uitvaartwensen op te schrijven en te bewaren bij bijvoorbeeld belangrijke papieren zoals je uitvaartpolis.

Maar ik hoor je denken: hoe verloopt een uitvaart precies en wat kan en mag ik allemaal beslissen? 

Uitvaartwensen opschrijven

Daarvoor heb ik een speciaal wensenboekje gemaakt, waarin we als het ware samen een uitvaart doornemen en jij kan aankruisen of opschrijven wat je allemaal wel of juist niet wilt. Zo hoef je jouw uitvaartwensen niet helemaal zelf te bedenken. Geen saai en moeilijk boekje, maar wel met zorg samengesteld en eenvoudig in te vullen om jou te helpen ook hierover na te denken.

Bestel jouw GRATIS* laatste wensenboekje door onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt deze dan zo snel mogelijk thuis.

* Dit wensenboekje is gratis voor personen die in een straal van 25 km. om Renswoude wonen.

Wensboekje aanvragen


    Hoeveel wensboekje(s) wilt u ontvangen?