Verhalen

Een nieuw avontuur…

Gisteren was een mooie en bijzondere dag….
Het begin van een nieuw avontuur.
Ik had de eerste opnames van mijn podcast die binnenkort gaat starten. (En ook op YouTube komt).
De eerste drie podcasts zijn opgenomen en worden de komende tijd klaar gemaakt voor uitzending. En nieuwe opnames staan al in de planning.
Ik mocht voor de eerste drie uitzendingen in gesprek met de ouders van Roan, de moeder van Djay en de moeder van Tess. Kindjes die stilgeboren zijn.
Wat was het bijzonder om elkaar (soms na jaren) weer te zien. Samen te praten over hun liefde voor hun kindje, de bevalling en het rouwproces. en hoe ze hun leven daarna weer hebben opgepakt of aan het oppakken zijn.
Mijn verlangen is dat we hiermee Rouw en verlies nog meer bespreekbaar maken dan het al is. En in alle vormen, dus zal ik de komende tijd in gesprek gaan met nog veel meer mensen die een geliefde zijn verloren.
Wordt vervolgd …….

Deel dit verhaal

Lees andere verhalen