Bjorn Visser

Mijn naam is Bjorn Visser. Ik ben getrouwd met Inge en samen hebben we 5 kinderen. Voor 3 kinderen mogen we zorgen, voor 2 kinderen wordt er gezorgd doordat ze bij de geboorte zijn overleden. We zijn wonen met veel plezier in Kampen.

Naast dat ik voor Regalia werk, mag ik ook leidinggeven aan Stichting Rouwkost. Een stichting die ouders ondersteunt na het verlies van hun kind(eren).
Door het overlijden van mijn dochters Anna & Lynn heb ik een nieuw landschap ontdekt; het landschap van rouw. Uit eigen ervaring weet ik hoe wild, rauw en eenzaam dit landschap kan zijn. Maar uit eigen ervaring weet ik ook dat vreugde ervaren, na een diepe verlieservaring, weer mogelijk is.

Toen ik Simone Beijer ontmoette werd ik geraakt door haar enthousiasme en passie om de taboe rondom de dood te doorbreken. Met name als het gaat over kinderen die komen te overlijden en kinderen betrekken rondom de dood. Deze passie deel ik. Daar is een gezamenlijke droom ontstaan om een ‘rouwrevolutie’ te ontketenen. In die gezamenlijke passie mag ik voor Regalia professionals ondersteunen in de trainingen en specialisaties die we aanbieden.

Samen brengen we een beetje licht, daar waar het donker is.