Wendy van Grootveld-Kas

Mijn naam is Wendy van Grootveld-Kas, trotste moeder van twee zoontjes en samen met hen, mijn lieve man Edwin en ons hondje wonen we in het mooie Renswoude. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. Ik houd enorm van de natuur en vind het daarom heerlijk om buiten te zijn, maar lekker op stap of uiteten gaan kan ik ook enorm van genieten.

Een aantal jaar geleden solliciteerde ik naar aanleiding van een vacature, maar helaas waren er te weinig uren beschikbaar. Een aantal jaren later belde Simone mij en wist ik dat ik deze kans niet moest laten gaan. Nu werk ik sinds november 2023 bij Beijer Uitvaartzorg als medewerker op het secretariaat. Hiermee ondersteun ik de uitvaarleiders en regel ik alles rondom een uitvaart. Denk hierbij aan de rouwkaart ontwerpen, aangifte van overlijden doen, rouwauto regelen en nog zoveel meer. Eigenlijk alles wat nodig is om een uitvaart te organiseren.

Ik vind het geweldig dankbaar werk omdat je hiermee een klein lichtje mag zijn voor een familie, die in een donkere periode van hun leven zitten.

Waarom bij Beijer Uitvaartzorg? Omdat wij werken vanuit ons hart en we licht willen brengen, daar waar het donkere en verdrietige dagen zijn. Ook de manier waarop er aandacht wordt gegeven aan rouw bij kinderen, of het verlies van een kind. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is dat een kind op de juiste manier begeleid wordt bij verlies van een dierbare. Dit schijnt door in het hele verdere leven van een kind. En dat doen ze bij Beijer Uitvaartzorg op een levensveranderende manier.

Samen brengen we een beetje licht, daar waar het donker is.