Wendy Hamelink

Mijn naam is Wendy Hamelink, getrouwd met Peter, en trotse ouders van 3 kinderen, waarvan er 1 voor altijd in ons hart woont.

Geboren en getogen in het mooie Scherpenzeel, en daar wonen we nog steeds met heel veel plezier. Ik geniet van leuke dingen doen met mijn gezin en onze familie en vrienden. Daarbij wandel ik graag in de omgeving en ben ik dol op gezelschapsspellen.

De zorg, daar ligt mijn hart. Al vele jaren ben ik werkzaam in de ouderenzorg en wat is het mooi, dankbaar en liefdevol werk om voor deze mensen te mogen zorgen.

Daarbij was ik ook op zoek naar een nieuwe uitdaging en zo ben ik bij Beijer Uitvaartzorg gekomen. En wat is het een mooi team waarbij je je welkom voelt en gezien wordt. En waarbij we allemaal op onze eigen manier, met onze gaven en talenten, om uw families heen willen staan in de periode van afscheid nemen.

U kunt mij tegenkomen bij de laatste zorg van een geliefde. Wat is het bijzonder en dankbaar om iets te kunnen betekenen voor families in een intens verdrietige periode, waarbij ik als klein schakeltje onderdeel mag zijn.

Samen brengen we een beetje licht, daar waar het donker is.