Geurt Beijer

Mijn naam is Geurt Beijer, de man van Simone en vader van Ilse en Janine.
Ik ben het liefst altijd bezig. Organiseer graag een feest of evenement en geniet van gezellig wat drinken met vrienden of familie. Ik houd van bijna alle soorten muziek en ga graag voetbal kijken, maar dan vooral de 3e helft.

Simone wilde al jaren dit werk gaan doen, maar ik zag dat eerst helemaal niet zitten. En ik wilde zeker niet helpen. Maar toen ze eenmaal begonnen was, rolde ik er langzaam maar zeker in. En naast mijn werk als chauffeur ging ik steeds meer helpen achter de schermen. Tot we op het punt kwamen dat het werk niet meer te combineren viel.

Inmiddels werk ik helemaal binnen het bedrijf. Zorg ik voor de voorraden, repareer ik zaken, maar help ik ook mee met het overbrengen van een overledene of assisteer ik tijdens een uitvaart. Kortom ik doe wat nodig is. Maar af en toe spring ik nog wel de vrachtauto op, want eens een chauffeur……

In de afgelopen jaren is het team uitgegroeid tot een grote, maar vooral mooi verzameling mensen.
We doen het allemaal samen en niemand is belangrijker dan de ander. En we helpen elkaar waar nodig. En dat samenwerken is ook onze kracht. Daardoor kunnen we er ook zijn voor de nabestaanden. Juist omdat we het samen doen. 

Samen brengen we een beetje licht, daar waar het donker is.